dissabte, 31 de maig del 2008

Per no parar de riure...

Ei!!! ostres, primer de tot donar les gràcies a la Carol, per aquest video tan genial que ha enviat a tots nosaltres... m'ha encantat!! per més que ho intentis, no pots evitar riure moolt!! És ben bé que contagia ehh... l'hauríem de veure tots cada dia!

Aquí el deixo guarda't, val molt la pena! I ja sabeu, tothom a riure que esteu més macos i poca broma però he llegit mooolts estudis que demostren que el riure i l'humor milloren la salut tan física, com psíquica com anímica de les persones, i si no pregunteu-ho a la Gemma o la Carla, eh noies??

Espero que us agradi i que veure'l us ajudi a oblidar, ni que sigui mentre el veieu, aquells mals de cap, rallades, olles, cansament, jefes insuportables, estudi fins tard, o munts de feina que no acaben mai!!! que tingueu un bon dia!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mini travel.. xD nuse nuse esk tiene k ser muuuuuuuuy bararto y hay k ver como va el verano...pk entre ersamus, viaje de fin de curso y estas cosas..uf!!

y la parrillada keeee?? k se dijo el dia 20 pero a la noche hay fiesta! lo quereis cambiar para otro dia?

Marta!! ha dit...

Si voleu fer carn a la brasa a Llinars tnim una muntanya molt maca on podem anar!!
espero q a les d bcn no us faci yuyu sortir d la gran ciutat jejeje xo en serio, stariem mlt be aquí on dic, i això, qualsevol dia pot anar bé!